ElitesHost Forums
Yangina Dayanikli Ahsap Kapilar Satisi - Printable Version

+- ElitesHost Forums (https://forum.eliteshost.com)
+-- Forum: Support (https://forum.eliteshost.com/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: General Support (https://forum.eliteshost.com/forumdisplay.php?fid=13)
+--- Thread: Yangina Dayanikli Ahsap Kapilar Satisi (/showthread.php?tid=70551)

Yangina Dayanikli Ahsap Kapilar Satisi - Laplace - 06-09-2026

45 yılı aşkın tecrübesiyle faaliyet gösteren Prodor yangın güvenliği, dayanıklılık ve estetiği bir araya getiren kapı çözümleri sunan köklü bir markadır. Teknoloji, dayanıklılık ve detay odaklı üretim anlayışıyla her kapı aynı yüksek standartlarda üretilir. Prodor için kalite yalnızca üretim sürecinin bir parçası değil markanın temel kimliğini oluşturan en önemli değerdir. Bu anlayış sayesinde Prodor farklı kullanım alanlarına uygun güvenli ve uzun ömürlü kapılar geliştirerek sektörde güvenilir bir konuma sahiptir. Günümüzde yapı güvenliğinin en önemli unsurlarından biri olan yangına dayanıklı ahşap kapılar yangın sırasında alev ve dumanın yayılmasını geciktirerek insanların güvenli şekilde tahliye edilmesine yardımcı olur. Prodor tarafından üretilen yangına dayanıklı kapılar hem teknik performansları hem de estetik tasarımlarıyla dikkat çeker. Her kapı form ve işlev arasındaki mükemmel dengeyi temsil ederken aynı zamanda mimari bütünlüğü koruyacak şekilde tasarlanmaktadır.

Projelerde maliyet ve performans dengesi büyük önem taşırken yangına dayanıklı ahşap kapı fiyatları tercih edilen model yangın dayanım süresi, ölçü ve proje gereksinimlerine göre değişiklik gösterebilir. Prodor farklı ihtiyaçlara yönelik geliştirdiği ürün seçenekleriyle hem kaliteli hem de uzun vadeli çözümler sunmaktadır. Üretimde kullanılan ileri teknoloji ve mühendislik yaklaşımı sayesinde her ürün yüksek kalite standartlarına uygun olarak üretilmektedir. Özellikle konaklama sektöründe güvenlik standartlarının yükselmesiyle birlikte yangına dayanıklı otel oda kapıları önemli bir ihtiyaç haline gelmiştir. Prodor’un geliştirdiği otel oda kapıları yangın dayanımının yanı sıra estetik görünüm ve akustik performans gibi avantajlar da sunmaktadır. Bu sayede oteller misafirlerine hem güvenli hem de konforlu yaşam alanları sağlayabilmektedir. Prodor farklı mimari konseptlere uyum sağlayan esnek tasarım anlayışıyla projelere değer katmaktadır.

Yangın dayanımı konusunda uluslararası standartları esas alan Prodor’un 30 dakika, 60 dakika ve 90 dakika yangına dayanımlı ahşap kapıları, uluslararası akreditasyona sahip test laboratuvarlarında test edilmiştir. Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik’in 50. maddesi ve TS-EN 1634:2014 standartlarına uygun olarak üretilen bu kapılar; yurt, okul, hastane ve otel projelerinde güvenle kullanılmaktadır. Bu kapsamda 30 dakika yangına dayanıklı ahşap kapı fiyatları araştırılırken yalnızca maliyet değil ürünün sahip olduğu sertifikalar, test sonuçları ve üretim kalitesi de değerlendirilmelidir. sÇevreye duyarlı üretim anlayışı mühendislik gücü ve güvenilir iş ortaklarıyla Prodor geleceğin yapılarına değer katan çözümler üretmeye devam etmektedir. Kaliteyi ilke edinen iş birlikleri ve uzman üretim disiplini sayesinde Prodor yangın güvenliğini estetik tasarımla birleştirerek her projede mükemmeli standart haline getirmektedir. Bilgi için www.prodor.com.tr tıklayın.